Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Руската армия уби 60 души в училище. Нинова нарече Русия приятелска държава

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Путин и 9 майКримският мостДжилда Карол
Днес е 9 май и дълго време всички се питаха какво е намислил съветският президент Владимир Путин за тази дата. Ден по-рано съветските сили в област Луганск. Загинаха 60 души.

“Злото се завърна ”, сподели украинският президент във връзка деня на успеха над нацистка Германия. “Животът, за който бойците се сражаваха в онази война, завърши на 24 февруари, когато стартира съветската инвазия в Украйна ”, сподели Зеленски във видеообръщение.

Руската войска продължава да обстрелва металургичния комплекс “Азовстал ” в Мариупол. Всички цивилни бяха изведени през уикенда. Последните украински бойци вътре се зарекоха да не се предават. ", до момента в който сме живи “, сподели зам.-командирът на полка “Азов ” Святослав Паламар.

Украйна се заканва за унищожи, който свързва Русия с окупирания полуостров Крим. В интернет има уебсайт, който отброява оставащите часове.
Плодовете на пропагандата
В Москва се чака боен церемониал за 9 май, а в няколко града в България ще шества така наречен вечен полк - проведена от Кремъл демонстрация. Столичната община да я забрани, с цел да не се веят знамената на “страна-агресор ”.

Пропагандата на Путин наподобява към този момент бере плодове в България., че болшинството от хората в европейските страни приписват на Русия отговорността за войната в Украйна. Само множеството българи и гърци считат, че отговорността е на НАТО.

Препоръчвам ви да намерите 15 минути, с цел да гледате на Стоян Георгиев и Александър Осиченко от бТВ. Не е елементарно за гледане, само че истината за зверствата не може да остана скрита.

Искате ли да споделите с нас вашето мнение? Пишете на.
Ще се откаже ли Европа от съветския нефт
Все още няма единодушие в Европейски Съюз за налагането на. Засега отсрочване е планувано единствено за Унгария, Словакия и Чехия, само че не и за България.

Зачестяват, че следователно България ще наложи несъгласие на възбраната за импорт на съветски нефт.

София ще изиска от Европейската комисия позволение за краткотраен отвод от и природния газ, както и за повдигане на прага за регистрация по Данък добавена стойност от 50 на 100 хиляди лв..

Решихме да проверим до каква степен са правилни изказванията за “евтиния съветски газ ”. по какъв начин съветският газ нарастна с 900% още преди войната, дори и без медиатори. Генка Шикерова попита специалисти по тематиката - може най-важното от отговорите им.

Пред бТВ вицепремиерката и лидерка на Българска социалистическа партия назова Русия другарска страна.

Ако този бюлетин ви оказва помощ да сте осведомени, помогнете и вие на други хора - изпратете им, с цел да се абонират.
Най-четените истории за войната
Русия продължава да крие броя на жертвите си в Украйна. Властите разгласиха видео, за което настояват, че демонстрира избавените моряци от крайцера "Москва ". лъжата.

Излезли от приложимост остарели руски гранати намират ново приложение в Украйна. Оказва се, че те са доста ефикасни при.

Италианското държавно управление конфискува първокласна яхта на стойност 700 милиона $, за която се допуска, че може да е на съветския президент Владимир Путин. е дълга 140 метра, има две площадки за хеликоптери, плувен басейн и кино.

Станете част от общността на Свободна Европа във, с цел да получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
Твърде евентуално е да сте израснали с него – даже и без да знаете името му. е създател на илюстрациите на стотици детски книги. Той стана "Доктор хонорис идея " на Националната художествена академия и е Човек на деня на Свободна Европа.

Тя е легенда за хората, слушали Радио Свободна Европа преди 1989 година Тогава тя води не политическо, а музикално предаване. Чрез нея до България доближават неразрешените западни песни. умря на 91-годишна възраст във Флорида, а Диана Иванова споделя за срещите си с нея.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР