Най-важните етапи при вас ще са свързани с трансформациите, които

...
Най-важните етапи при вас ще са свързани с трансформациите, които
Коментари Харесай

Годишен бизнес хороскоп: Рак, Лъв, Дева

Най-важните стадии при вас ще са свързани с трансформациите, които ще поднесат двойките затъмнения. Те се разигравят на територията на зодиакалните двойки Лъв/Водолей, наред с двойката с Рак/Козирог.

Представителите на Рак и Лъв, които са измежду тази група зодиакални знаци, би трябвало да са изключително внивателни във връзка с парите си през февруари и юли/август.

Те ще би трябвало да се борят за тях.

Рак – Чудесно време за нововъведения, за отприщване на самодейността и за прояви на здравия разсъдък във всички сфери от делничното. Родените през юни ще се сблъскат челно с нуждата да поемат отговорност или да имат отговорно държание. Няма да им е леко и на останалите, които ще би трябвало да избират сред личното успокоение и колективистичния дух. Нищо чудно, дотолкоз да се вторачат в себе си, че чак да не помнят, че нищо прекомерно не е здравословно. Февруари и юли са вашите по едно и също време мощни и комплицирани месеци. Съсредоточете си.

Лъв – Бавноподвижните планети на небосклона притеглят преднамерено вашето внимание, само че го вършат без демонстративност. Но на моменти могат да ви предизвикат, да ви подведат. Ако се подлъжете и решите, че ви се разрешава мечтаното, както и да сте дейни, инициативни и преобладаващи, то доста бързо ще стигнете до заключението, че сте се объркали. Още през края на януари се появяват първите компликации, последица от погрешен избор на поведенческа линия: а точно, раздор сред сътрудници в деловата сфера.

Дева – Притеснени сте. Чувствате се под обстрел, наясно сте, че личността ви притегля мощно вниманието на останалите, само че не разбирате по какъв начин това се случва, под каква форма ще премине и каква е повода. Небесните аспекти ще ви пресират да вземате решения тъкмо тогава, когато е редно да се въздържате. Това време е март и август 2018. След септември възвръщате самочувствието си, с помощта на инцидентни, нетърсени триумфи и евентуално, заради намесата на шанса в живота ви. Не се опасявайте да приемате оферти.

Даниела Евстатиета, квалифициран астролог

Очаквайте на следващия ден годишния бизнес хороскоп за Везни, Скорпион, Стрелец
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР