Най-важната задача сега е да се подготви бюджетът за армията.

...
Най-важната задача сега е да се подготви бюджетът за армията.
Коментари Харесай

Каракачанов: Най-важната задача сега е да се подготви бюджетът за армията

Най-важната задача в този момент е да се приготви бюджетът за армията . Надявам се той да не бъде рязан, както се случваше преди моя мандат. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов в отговор на въпрос какво завещание оставя в министерството на защитата.

" Надявам се новият министър на защитата да бъде човек, който ще продължи да развива процесите на рационализация и повишение на бойните качества на нашата войска, да продължи политиката на увеличение на приходите, да се получават жилища за нашите военнослужещи, да се усъвършенства общественият пакет ", сподели Каракачанов. На мен ще ми е елементарно да давам оценки, добави той.
 Парламентът реши армията ни да е най-малко 43 000 души
Парламентът реши армията ни да е най-малко 43 000 души

Разходите за защита да са 2% от Брутният вътрешен продукт съгласно Програма 2032

Той увери, че армията ще продължи да бъде в сърцето му. Ще продължа да оказвам помощ с каквото мога за това да имаме боеспособна войска. Армия, с която да се гордеем, а освен да гледаме на парадите, съобщи министър Каракачанов. На бъдещия министър той пожела да не не помни, че " Който не храни своята, храни непозната войска ".
 Каракачанов желае сериал за Раковски, убеден, че ще събере повече фенове от сапунки Обновена
Каракачанов желае сериал за Раковски, убеден, че ще събере повече фенове от сапунки

Раковски не е бил въодушевен бунтовник, а добър анализатор

Каракачанов дружно с началника на Военната академия генерал-майор Груди Ангелов откриха барелеф на Георги Ст. Раковски в двора на Военна академия " Г. С. Раковски " по време на тържественото честване на 200-годишнината от рождението на великия бунтовник, възрожденец и патрон на Академията . С боен обред пред паметника на Раковски бяха поднесени венци и цветя.

На тържественото честване участваха още заместник-министърът на защитата Атанас Запрянов, заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев , представители на министерството на културата и други институции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР