Най-успешното инструментално дуо на нашето съвремие 2CELLOS се включи в

...
Най-успешното инструментално дуо на нашето съвремие 2CELLOS се включи в
Коментари Харесай

2CELLOS свириха в памет на Лучано Павароти във Верона

Най-успешното инструментално дуо на нашето съвремие 2CELLOS се включи в грандиозния концерт трибют в памет на именития Лучано Павароти в италианския град Верона. Бляскавото събитие се състоя на сцената на Арена ди Верона по-рано този месец и бе във връзка 10-годишнината от смърта на италианската оперна звезда.

Лука Сулич и Степан Хаузер, които ще забележим онлайн на на 4 декември 2017 в зала „ Арена Аремеец ", споделиха, че за тях е било същинска чест да свирят в памет на един от своите идоли. „ Той бе един от най-великите гласове, които историята познава. Той бе ентусиазъм за нас. Той е един от хората, които направиха класическата музика известна и се изявяваше на едни от най-големите подиуми. Той отвори една огромна врата за нас всички, които обичаме тази музика. Благодарим ти за всичко, Маестро Павароти ", сподели Степан от сцената на Амфитеатъра във Верона, където се изявиха още Дзукеро, Ерос Рамацоти, Стивън Тайлър от „ Аеросмит ", Рон Хауърд и други

Специални посетители на събитието бяха Пласидо Доминго и Хосе Карерас, които дружно с Лучано Павароти бяха наречени Тримата тенори. Двамата се срещнаха с 2CELLOS зад сцената и персонално им благодариха, че са се присъединили в концерта. Освен че споделиха част от своите мемоари за Павароти, Доминго и Карерас пожелаха триумф на хърватите в покоряването на най-голямата зала в София - „ Арена Армеец ", където двамата ще се изявят на 4 декември.

Спектакълът е в поддръжка на последия албум на 2CELLOS - Score, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, само че показани в нови аранжименти за виолончело и оркестър.
Билети за концерта, част от международното турне на талантивите музиканти може закупите в касите на EASYPAY, EPAYGO.BG, OMV, THE MALL и EVENTIM.BG на цена от 50 до 110 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР