Най-успешният треньор на Ботев в по-ново време е пред раздяла

...
Най-успешният треньор на Ботев в по-ново време е пред раздяла
Коментари Харесай

Готвят преврат на Белия в Ботев

Най-успешният треньор на Ботев в по-ново време е пред разлъка с клуба. Николай Киров ще си тръгне след края на сезона, разтръби Меридиан мач, чийто сътрудник е наясно с потайностите в Коматево. Знайни и незнайни почитатели и ръководители, сякаш отговарящи за нещата, протичащи се при " жълто-черните ", към този момент му „ подписаха “ оставката. Всички редят сформира, дават ум и хрумвания, а в това време бюджетът е сведен, само че не престават да се желаят високи резултати. Всичките рецензии насочват към готвен прелом против треньора на „ канарчетата “.

Една от главните аргументи за възмущение против Белия е, че не постанова юноши в първия отбор. По-интересно обаче е, че някогашният състезателен шеф Александър Александров, който е непосредствен до управлението, постоянно подлага на критика работата на Киров, макар че му е кум. Те са в обтегнати отношение и това в допълнение укрепва драмата към Ботев.

Треньорът обаче е потвърдил, че не търпи вмешателство в работата си и няма да е изненада самичък зареже тима, който качи на напълно друго равнище в последната годината и половина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР