Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев призна, че е готов да

...
Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев призна, че е готов да
Коментари Харесай

Кобрата разкри дали ще се пробва за президент и как ще се ка...

Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев призна, че е подготвен да нагази в политиката. При това напряко като претендент за президент.

Срещам поддръжка за мой политически план от много време. Защо не, някой ден, този ден може да е близо, изясни Пулев пред Би Ти Ви.

Попитан дали би се присъединил в президентските избори, Кобрата въодушевено отговори " Защо не! ", само че посочи, че още не е подготвен с дефинитивно решение. Ако се кандидатирам, ще чакам поддръжка единствено и само от българския народ, увери боксьорът.

Сегашния президент Румен Радев ще ми бъде добър противник, в случай че ме питате какво чакам, добави той Загубилият два мача за международната купа при експертите боксьор изясни, че към този момент е отклонил поканата на водача на партия КОД Петър Москов да се включи в тяхната листа за парламентарния избор. Много пъти са ме канили в политиката, с цел да ме употребяват, за този миг няма по какъв начин да вляза в нещо сходно, безапелационен беше Пулев. Петър Москов ме предложения на среща, с цел да обсъдим политическата обстановка. Вчера говорихме по телефона. Дали съм подготвен да вляза в политиката. Може би когато хората са подготвени и когато пожелаят, ще направя нещо свое. Непожелано положително не е положително, продължи Кобрата.

Казах на хората, които ме поканиха, че на този стадий ще продължа да давам готина сила на българите и на боксовия свят, стимулира отхвърли си да стане лице на КОД Пулев. Той е убеден, че няма да допусне да бъде използван отвън кръга. От цялата политическа каста, хората, които ме поканиха, на същински, не считам, че те ще ме употребяват. Когато човек го прави от сърце и от обич, не може да бъде употребен, съобщи Пулев. Така или другояче аз съм от много време политик. Важно е какво прави човек, промотирам България и карам хората да обичат българското. Виждате каква рецесия е, най-малко от 30 години, продължи Пулев.

И от диалозите, които водих, освен с господин Москов, оставам с усещане, че хората в политиката са подтикнати от славата, не толкоз от други претекстове. Говорихме три часа с господин Москов, имаме общи възгледи за България. Важен е крайният резултат, хората не престават за са небогати, популистки подвигнаха пенсиите с 50 лева, само че те не престават да са небогати, сподели Пулев. Сега България е като разграден двор. Аз съм човек, който не може да бъде манипулиран. Бих се постарал пенсионерите да взимат по-високи пенсии. 300 лв. пенсии е тъжно, по какъв начин можем да се помиряваме с това, попита боксьорът. Той съобщи уверено, че някой ден сигурно ще направи своя лична партия. За политически план ми се въртеше името " Велика България ", само че то е отговорно, не трябва да разочароваме българите с такова име, по този начин ми споделиха, посочи Пулев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР