Най-успешният дизайнер във Формула 1 Ейдриън Нюи може да се

...
Най-успешният дизайнер във Формула 1 Ейдриън Нюи може да се
Коментари Харесай

Уилиямс също се нареди на опашката за Ейдриън Нюи

Най-успешният дизайнер във Формула 1 Ейдриън Нюи може да се завърне в Уилиямс. Шефът на отбора Джеймс Ваулс призна за диалози с Нюи, като бе безапелационен, че ще има нови договаряния напълно скоро.

" Познавам Ейдриън от известно време, двамата говорихме предишния петък и ще го създадем още веднъж доста скоро ", показа Ваулс пред Motorsport.com.

" Той е икона в нашия спорт. Няма спор в това. Той трансформира всеки тим, в който е бил, в кандидат за първенец. Това е резултатът, който има върху нашия спорт. Би било неточност от моя страна да не приказвам с него ", добави британецът.

Нюи има история с Уилиямс, откакто през 1991-а година се причислява към тима и оказва помощ за построяването на болида, с който Найджъл Менсъл печели международната купа година по-късно.

Ваулс показа, че възможното привличане на Нюи ще помогне за събирането на „ тима на фантазиите “, само че призна, че договарянията към момента не са в напреднал етап.

„ Мисля, че ние имаме голямо количество работа за извършване. С Ейдриън или без, нашата задача е голяма. Мисля, че също би трябвало да бъдем рационални във връзка с това. В полемика ли сме? Да. Много леки полемики, само че с цел да отговоря на въпроса ви, ще бъде ли това тимът на фантазиите? Да "

Най-сериозни са спекулациите за прекосяване на Нюи във Ферари, където през идващия сезон да работи със седемкратния международен първенец Люис Хамилтън. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР