Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще направи открит урок за

...
Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще направи открит урок за
Коментари Харесай

Григор Димитров с открит урок за деца: „Гейм, Сет, Мач за здравето!“ 

Най-успешният български тенисист Григор Димитров ще направи открит урок за деца в партньорство с една от водещите фармацевтични компании в България MSD. Темата на урока е „ Гейм, Сет, Мач за здравето! “ и ще събере деца от разнообразни спортни школи в столицата. Ще се организира на 17 септември, броени часове преди най-голямото спортно събитие у нас за 2024 година – благотворителния мач на Григор Димитров с Новак Джокович, проведен от Фондация „ Григор Димитров “.

Освен скъпи препоръки за възстановяване на техниката на младите тенисисти, децата ще научат какъв брой значима е грижата и предварителната защита на здравето, дисциплината и постоянството за сполучливото им развиване в спорта и професионалния им живот. 

През 2020 година Григор Димитров сътвори своята едноименна благотворителна фондация, с цел да предизвиква развиването на децата посредством своя личен образец и този на огромните международни звезди в тениса. Да им помогне за създаване на умения за физическа, прочувствена и психическа резистентност, предпочитание за победа, мощ на духа в пътя им към триумфа.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР