Най-успешният български IT предприемач Васил Терзиев - собственик на Телерик

...
Най-успешният български IT предприемач Васил Терзиев - собственик на Телерик
Коментари Харесай

Кой може да доведе инвеститори в Благоевград? 


Най-успешният български IT бизнесмен Васил Терзиев - притежател на " Телерик Академия " - водеща просветителна организация за летящ кариерен старт и сполучлива реализация, в поддръжка на Методи Байкушев

" Познавам Методи Байкушев от много време. Той е прагматичен, от бизнеса, потвърдил се на международно равнище, с чисто сърце, с силата да основава, да сплотява, да гради екипи и да стимулира хората да бленувам, да мечтаят че едно място може да бъде по-добро от това, което е. Човек, който не се задоволява с „ не може, не става “. Ако желаете положителна смяна, в случай че желаете Благоевград в действителност да разцъфне, гласувайте с номер 66 за Методи Байкушев за кмет на Благоевград ", споделя Терзиев във видеообръщение към благоевградчани. И още:
" За мен Благоевград е специфичен, тъй като съм приключил АУБ. Изкарал съм едни от най-хубавите ми години там. И постоянно ме е боляло, че доста младежи минават от там, само че не остават. Не избират да основат дом, не избират да се развиват професионално, не избират да основат бизнес, което е пропусната опция.
Тази седмица, на 29 октомври, имате опция да изберете един страховит човек за кмет, който да даде подтик на града и да промени това, с цел да може той да се развива стопански и Благоевград да бъде един от най-процъфтяващите градове в България ", споделя още Терзиеви приканва на 29 октомври да се грасува за Методи Байкушев с номер 66 в интегралната бюлетина.
Вече са факт и първите диалози по самодейността " Ела си в Благоевград ", заложена в управническата стратегия на Байкушев, чиято цел е сполучливи предприемачи, излезли от града, само че разрастващи активността си другаде, да върнат най-малко част от бизнесите си в регионалния град.

https://www.youtube.com/watch?v=JOg-hYXyMmA&ab_channel=MetodiBaykushev

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР