Най-успелите хора в света знаят, че животът е много повече

...
Най-успелите хора в света знаят, че животът е много повече
Коментари Харесай

Какво обичат да правят в свободното си време 11 известни и успели личности

Най-успелите хора в света знаят, че животът е доста повече от работа, спане и ястие. А едно прелестно занимание за свободното време може да помогне и на кариерата - като прави индивида по-креативен и задоволен. От Business Insider ни срещат с заниманията на известни персони.
Британският милиардер Ричард Брансън обича да играе шах, който съгласно него съчетава " някои от най-страхотните аспекти на всеки спорт - обмисляне, тактика, вдишване на опасности, храброст ".
Изпълнителният шеф на Twitter Джак Дорси пък избира да се разхожда в планината. Казва, че това му оказва помощ да подреди мислите си без разсейващите фактори на всекидневието.
Актрисата Мерил Стрийп , притежател на 3 награди " Оскар ", плете в свободното си време. Дори сама е оплела шала, който носи във кино лентата " Съмнение ".

Когато има няколко свободни часа, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън (на водещата снимка) оцветява. Според психолози действието е опция на медитацията.
Хобито на създателя на Microsoft Бил Гейтс е малко старомодно - да играе бридж. Казва обаче, че най-любимото му нещо е да прекарва време с децата си.
Какви са заниманията на останалите известни и съумели персони в нашия лист прочетете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР