Най-ценното за похитителите са хората и в преговорите те трябва

...
Най-ценното за похитителите са хората и в преговорите те трябва
Коментари Харесай

Капитан Калчев за евакуирания български моряк: Най-ценното за похитителите са хората

" Най-ценното за похитителите са хората и в договарянията те би трябвало да потвърдят, че хората са наред. Очевидно се е появил проблем с някой член на екипажа и те са разрешили той да бъде евакуиран, с цел да могат да протекат договарянията обикновено ", съобщи в предаването „ Тази заран “ по БТВ президентът на Европейската конфедерация на асоциацията на морските капитани - Димитър Димитров.

„ Ако индивидът се е влошил на кораба и не може да бъде лекуван, и има риск за живота му, той би трябвало да бъде евакуиран “, добави той.

Вчера един от моряците на похитения български транспортен съд „ Руен “ бе освободен със съдействието на Военноморските сили на Република Индия. Българинът е настанен в болница.

Той акцентира, че в никакъв случай не е срещал случай, в който някой болен да бъде върнат на похитения транспортен съд още веднъж. „ На борда са останалите 17 члена от екипажа, тъй че пиратите разполагат с задоволително хора “, сподели Калчев.

" Веднага след пиратските набези похитителите откриват връзка със притежателите на кораба и техните застрахователи. След това договарянията се водят конфиденциално, за жалост огромна част от тях не престават с месеци ", изясни той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР