Най-трудолюбивите кралски особи през 2023 г. бяха разкрити - и

...
Най-трудолюбивите кралски особи през 2023 г. бяха разкрити - и
Коментари Харесай

Разкриха най-трудолюбивите кралски особи за 2023 г. - и това не са крал Чарлз, Уилям или Кейт Мидълтън

Най-трудолюбивите кралски особи през 2023 година бяха разкрити - и това не са крал Чарлз, нито принцът, нито принцесата на Уелс.

Анализ на Court Circular, формалният запис на годежи и срещи, сподели, че през последните 12 месеца кралската персона, която е изпълнявала най-вече отговорности, е кралската принцеса, принцеса Ан. Нейният брат крал Чарлз беше на второ място, откакто усили отговорностите си, в този момент той е монарх, до момента в който принц Едуард беше трети. 73-годишната Ан постоянно се счита за най-трудолюбивия член на Фирмата и се възприема като непоколебима поддръжка и приближен лейтенант на брат си монарха.

Според изследването, извършено от The Telegraph, тя е поела 457 уговорката тази година, до момента в който 75-годишният Чарлз е извършил 425, а Едуард 297. Кралица Камила е четвърта в листата с 233 уговорката, до момента в който Софи, херцогинята от Единбург беше пети с 219.

Принц Уилям дели шесто място със 79-годишния херцог на Глостър, като и двамата изпълняваха по 172 отговорности. Кейт е осма с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР