Най-титулуваният български волейболен треньор на клубно ниво Радостин Стойчев бе

...
Най-титулуваният български волейболен треньор на клубно ниво Радостин Стойчев бе
Коментари Харесай

Радо Стойчев при представянето си във Верона: Бойер остава, Казийски не

Най-титулуваният български волейболен треньор на клубно равнище Радостин Стойчев бе публично показан като новия старши треньор на италианския Калцедония (Верона). Стойчев беше притеглен на поста предходната седмица, откакто от клубът се разделиха със сръбската легенда Никола Гърбич. Договорът на българският експерт е за три години, като от клуба са се прицелили към първите места в класирането.

" Започва нова епоха. Това ще бъде тригодишен план, друг от предходните. Искахме да променим и повишим равнището си. Добре пристигнал на Радо и хубава работа. Избрахме го, тъй като ни даде една и съща философия, каквато последвам в моята компания, да се държи оптимално добре както на игрището, по този начин и отвън него ", съобщи президентът на Верона Стефано Магрини при представянето през вчерашния ден.

" Защо избрах Верона ли? След първата среща, която имах с управлението, бях позитивно надъхан. Харесаха ми всички партьори, а аз и президентът се разбрахме незабавно. Амбициите на този клуб? Говорим за три години, в първия сезон желаеме да изградим млад тим с огромен капацитет, да работим добре с почитание и примирение, с цел да се стремим да израстваме през втория сезон, когато желаеме да се затвърдим, с цел да се доближим до най-хубавите тимове през третата година ", съобщи Радо Стойчев при представянето си.

" Трансфери? Обсъждаме другите благоприятни условия, с цел да намерим подобаващите играчи за този план. Обмисляме да вземем млади и перспективни волейболисти с огромен капацитет. Освен това ще имам Емануеле Бирарели, който познавам сносно, и в който имам извънредно доверие на полето и в съблекалнята. Познавам и Себастиан Соле, който постоянно е подготвен да се раздаде за тима. Казийски и Бойер ли? Матей не, Стефан да! ".

" Ентусиазмът ми не се е трансформирал. Искам да работя и да спечелвам. Сега имам повече опит и убеденост, в сравнение с в Тренто. Ще изисква работа, примирение и почитание, с цел да реализираме огромните си цели ".

" Италианското състезание сигурно е най-силното в света. За да откриете нови гении, би трябвало да работите добре в школата. Обсъждаме и план за нашата детско-юношеска школа, който включва и волейболното учебно заведение, намерено в България от мен и Матей Казийски. Трябва да мислим за бъдещето, да работим по най-хубавия метод, с цел да развием гения ", приключи Радо Стойчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР