Най-тежко пострадалата жена при катастрофата с автобус в София снощи

...
Най-тежко пострадалата жена при катастрофата с автобус в София снощи
Коментари Харесай

Ампутираха крак на тежко пострадалата жена при катастрофата снощи

Най-тежко потърпевшата жена при злополуката с рейс в София нощес е оперирана в УМБАЛ " Св. Анна ", оповестяват от лечебното заведение.

Тя е с политравма - голям брой тежки фрактури на таза, единия крайник и едната ръка. Наложило се е ампутация на крайници ѝ.

Снощи рейс от градския превоз блъсна пешеходка на тротоар и кола в квартал „ Дианабад ”. Сигналът е подаден малко след 18:00 часа, откакто транспортното средство навлязло в насрещното придвижване и се блъснало в бордюра. Пострадали са 4-ма души, като най-тежко е положението на пешеходката. По-леко потърпевши са водачът и двама пасажери от рейса.

„ Жената е в тежко положение, лидерът е с травма на гръдния панер и е оставен за лекуване в болничното заведение.

Две пътнички са посетили „ Пирогов ”, прегледани и освободени са ”, сподели Борислав Попов, шеф на отдел „ Безопасност на придвижването ” в Столичен автотранспорт. 

Той изясни и по какъв начин се е стигнало до случая. На кръстовището на „ Г.М. Димитров ” и „ Габровски ” на водача му е прилошало, изгубил е схващане, навлязъл е в насрещното платно, блъснал е пресичаща жена и се е блъснал в два паркирани автомобила.

Попов е безапелационен, че този водач, който е дълготраен чиновник, не е взимал спомагателни смени. Имал е повече часове, само че часовото му време за отмора е спазено. Мъжът е 59-годишен, не е имал здравословни проблеми.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР