Най-тежките изпитания Бог ми даде към близките. Е, вече съм

...
Най-тежките изпитания Бог ми даде към близките. Е, вече съм
Коментари Харесай

При нея няма празно - нито в емоциите, нито в амбициите

" Най-тежките тествания Бог ми даде към околните. Е, към този момент съм добре, възобновена и подготвена за нови подвизи, играе ми се и не съм се отказала от сцената. " Това показа огромната актриса Йорданка Кузманова, която на 16 август стана на 84 години.

Към 300 са функциите на Йорданка Кузманова. Специализира при Жан-Луи Баро, намира се с кинорежисьора Сергей Параджанов, Анатолий Ефрос, Георгий Товстоногов... Професията я среща и с Юрий Гагарин, който й дава подпис с посланието: " На бъдещата галактическа стюардеса от първия космонавт! ". " Казвала съм, че ме ухажваше, чувала съм от сътрудници, че търсил връзка с мен, само че аз персонално нищо не съм предприемала ", споделя Кузманова, предава " България през днешния ден ".

При нея няма празно - нито в страстите, нито в упоритостите, нито в проектите. Още през цялото време обаче е наясно - актьорлъкът е тежка карма. Дори Свиден, синът на Данчето, да е желал да става артист, тя не му разрешава нито за момент да се увлече към пропастта. И до момента се самоиронизира, че е царицата на внушението. " В никакъв случай не желаех детето ми да стане актьор. Дори не го водех постоянно в театъра. Той е естет до мозъка на костите, стана инженер като татко си ", хвали детето си Данчето. Когато му гостува в Сан Хосе, актрисата се усеща като волна птица. Въпреки че твърди: нито е артистично, нито е богато.

Разстоянията са необятни и актрисата е най-доволна, когато се вижда по нета с внуците - Александра и Дейн. " Те са най-голямата ми наслада. Благодаря на Господ, че ги имам! ", щастлива е Кузманова, която преди години единствена се преборва момчето й да излезе от кома след тежка злополука. " Това беше най-трудният ден в живота ми. Той се оправи, само че аз побелях. Преди него пък изгубих брат си. Петър беше единствено на 33 години, когато хулигани го причакват пред нас на улицата и го пребиват до гибел. Брат ми остави три деца сирачета, тогава изпаднах в меланхолия. И, да, имала съм доста премеждия, само че към този момент всичко е в предишното. Йогата ме научи да виждам в бъдещето ", споделя с усмивка огромната ни актриса, която още продължава да играе.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР