Най-тежка беше ситуацията на фронта в Украйна тази нощ е

...
Най-тежка беше ситуацията на фронта в Украйна тази нощ е
Коментари Харесай

Зеленски настоява за два пъти по-нисък таван на цената на руския петрол

Най-тежка беше обстановката на фронта в Украйна тази нощ е била в региона на Бахмут.

Според американското разузнаване военните дейности ще се движат с по-бавни темпове през идващите месеци.

Офанзива и от двете страни може да се чака напролет.

Според директорката на Националното разузнаване Аврил Хейнс, украинската страна продължава да поддържа висок военен и честен дух - макар съветските офанзиви върху енергийната инфраструктура на Украйна.

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин упрекна Русия, че съзнателно демонстрира свирепост и нападна цивилни.

В среднощното си послание президентът Зеленски подлага на критика решението за таван на цените на съветския нефт от 60 $. Според него той би трябвало да е двойно по-малък.

" Дискусиите за таван на цените на съветския нефт завърши, за жалост - без съществени решения. Защото не бихте нарекли съществено решение за такова ограничаване за съветските цени, което е много комфортно за бюджета на една терористична страна. Русия към този момент нанесе колосални вреди на всички страни по света, като съзнателно дестабилизира енергийния пазар. И светът не посмя да задейства действителното си енергийно разоръжаване. Това е слаба позиция. Логиката е явна, в случай че таванът на цената на съветския нефт е 60 $, вместо да вземем за пример 30, което беше поискано от по-специално от Полша и балтийските страни, тогава съветският бюджет ще получава единствено към 100 милиарда $ годишно ", сподели Зеленски.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР