Най-търсената личност от българите в Google търсачката за 2022 година

...
Най-търсената личност от българите в Google търсачката за 2022 година
Коментари Харесай

Путин е най-търсената личност от българите в Google търсачката за 2022 г.

Най-търсената персона от българите в Гугъл търсачката за 2022 година е Владимир Путин.

Това сочи годишната статистика и класификация на най-търсените думи в Гугъл от България.

Годината е към своя край и макар отшумялата пандемия от Covid-19 към момента едни от най-честите търсения са " какъв брой коства антигенен тест ", " по какъв начин да ревизира дали съм под карантина " и " омикрон признаци ".

Все отново тематика номер едно в Гугъл търсачката е войната в Украйна, с термини като " Русия ", " Украйна " и " Путин ", който оглавява класацията на най-търсените персони, следван от локални фигури като Лена Борисова, Симона Радева и Кирил Петков.
 Снимка 598486
Източник:

Припомняме Симона Радева е служителката на Министерство на вътрешните работи, откакто блъсна и умъртви две девойки на бул. " Черни връх " в София.

Все по-често българите търсят цените на разнообразни артикули онлайн, а запитванията варират от общоприети въпроси като " какъв брой коства грам злато " до " какъв брой коства щраусово яйце ".
 Снимка 598487
Източник:

Основни спортни събития, като тазгодишното Световно състезание по футбол в Катар също намира място в листата на най-търсени термини.

Интересът на българите обичайно е ориентиран и към четенето, и към готвенето. Най-любопитни за читателите са книги за самоусъвършенстване и логика на психиката, а най-търсените предписания са за класическите български ястия като шкембе супа, мусака и лютеница.

Едни от най-нашумелите филми в статистиката за българската търсачка в Гугъл са точно български продукции като " Петя на моята Петя ", " В сърцето на машината " и " Бай Иван:Филмът ".
 Снимка 598490
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР