Най-старото кино у нас - Влайкова, вече има нов облик,

...
Най-старото кино у нас - Влайкова, вече има нов облик,
Коментари Харесай

Столичното кино Влайкова вече е с нов облик

Най-старото кино у нас - " Влайкова ", към този момент има нов образ, откакто е изрисувано от художник. 43-годишният Иван Янков, който е художник, арт създател, татуировчик и барабанист в музикална група в Бургас, получава предложение от своя другарка в София и без съмнение се захваща с плана, оповестява NovaNews.

" Давай, Ванка, идвай да го нарисуваш това кино, ще можеш ли, таман го боядисаха скоро. Ще можем ли да го създадем скорострелно? Да, действаме, направихме план небрежно, едно лого трябваше да се сложат, едни ленти в профил, кино. И за три-четири дни, откакто говорихме, аз към този момент бях в София. И въпреки че беше нула градуса, доста студено, направихме едно неподготвено скеле и за два дни плана беше осъществен ", споделя Иван Янков.

Тази творба надалеч не е единственото произведение на Иван, който твори върху хартия, стени и човешка кожа към този момент цели 23 години.

А по пътя нагоре Иван оставя запаметяващи се шедьоври в няколко европейски страни. И си спомня десетки произведения, плод на фикция, комбинации и въображение, хрумвания на клиенти.

До през днешния ден Иван е рисувал на най-необичайните места. Както по стени, по този начин и на интимни места от човешкото тяло по избор на клиента.

Освен да рисува, Иван обича и музиката. Участвал е в няколко музикални плана, измежду които и мястото му като барабанист в бургаска рок тайфа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР