Най-старото кафе в света може да дегустирате в Пловдив този

...
Най-старото кафе в света може да дегустирате в Пловдив този
Коментари Харесай

Най-старото кафе в света може да опитате у нас ВИДЕО

Най-старото кафе в света може да дегустирате в Пловдив този уикенд.
 
Историята на Bontadi върви редом с тази на кафето. Италианското семейство Бонтади основава най-старата пекарна за кафе в Италия през 1790 година, а семейството предава генерации наред бизнеса до през днешния ден от татко - на наследник Бонтади.
 
Още от времето, в което се купували сурови зърна и се изпичали  на домашното огнище в същия апарат, в който бивал изпичан и ечемикът за кафе. В музея на марката могат да се видят тези първи принадлежности за домашно печене на кафе. Уникални и скъпи експонати, които свидетелстват за това, че еспресото, което през днешния ден пием всекидневно, е последната частица на история, почнала преди доста години.
 
Зърната на кафето се берат на ръка, като не се употребява детски труд, а селекцията подсигурява съвършеното качество.
 
“Кафе Bontadi e обич, отдаденост и любознание - кафе, създадено с майсторството на остарялата традиция “, споделя вносителят на марката за България Ирина Дилкова.

Ако сте в Пловдив и желаете да дегустирате най-старото кафе в света -  - посетете щанда на Christian of Roma на Италианския фестивал на прическата и хубостта в палата 3 на Международния панаир до 30 октомври на обяд.

Още за качествата на кафето - вижте във видеото: 



 

 

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР