Най-старият турнир по борба за подрастващи Млади Данколовци“ ще се

...
Най-старият турнир по борба за подрастващи Млади Данколовци“ ще се
Коментари Харесай

Севлиево приема най-стария турнир по борба за подрастващи

Най-старият шампионат по битка за подрастващи „ Млади Данколовци “ ще се организира на 13 май в град Севлиево. Надпреварата се провежда за 51-ви път в едноименната спортна зала и е с вход свободен.

Състезанието бе намерено тази заран от кмета на града доктор Иван Иванов и с химна на Република България.

Участие са зявили 13 тима от: Силистра, Тутракан, Лозница, Елена, Златарица, Велико Търново (4 отбора), Горна Оряховица, Стражица, Паисиево и домакините от Севлиево. Над 60 състезатели ще ремерят сили в три възрастови групи: деца, кадети и юноши.

 Снимка: Община Севлиево

„ Състезанието е генерална инспекция за всички тимове преди Републиканското състезание в Горна Оряховица идната събота и неделя. Севлиевци са добре готови и имам вяра, че ще покажат резултати, почтени за техния патрон Дан Колов “,

сподели Димо Панчев, секретар на клуба.

Преди формалната гала по награждаването, всички състезатели посетиха родната къща на Дан Колов в Сенник и се поклониха пред паметника му в центъра на селото.

 Снимка: Община Севлиево

Наградите са обезпечени от Община Севлиево. За призьорите са планувани медали, както и купи за „ Най-техничен “ и „ Най-резултатен “ играч, премия за „ Най-добре показал се треньор “. За всички участници има рекламни спортни фланелки.

Ще бъде разиграна и лотария с огромни предметни награди, обезпечени от спонсори.

Етикети: борбаДан КоловподрастващиСевлиевотурнир

Свързани изявления

БОК отличи европейските ни медалисти в битката и щангите

10.05.23 16:31 0

Българският олимпийски комитет отличи през днешния ден медалистите от последните европейски шампионати по битка и повдигане на тежести. На церем

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР