Най-старият работещ бръснар в света се грижи клиентите му да

...
Най-старият работещ бръснар в света се грижи клиентите му да
Коментари Харесай

Най-възрастният бръснар в света е на 107 години

Най-старият работещ бръснар в света се грижи клиентите му да наподобяват и да се усещат по най-хубавия метод през празничните дни. Той работи в дребния град Уиндзор, в северната част на щата Ню Йорк и е най-старият гражданин на града.
"На какъв брой години съм? - 107 “, декларира гордо Антъни Манчинели. Той е част от Книгата на върховете на Гинес като най-стария бръснар в света.
Но по какъв начин в действителност се усеща? "Не знам, просто съм благополучен, че към момента съм бръснар ", споделя Манчинели.
Той към момента работи на цялостен работен ден, по 40 часа седмично. Неговият съвет за толкоз дълъг живот?
„ Ами, аз поучавам доста хора да не стопират да работят. Бъдете заети. Някои се пенсионират прекомерно рано и по този начин се състаряват “, споделя прозренията си Манчинели. Столетникът стартира да подстригва коси и оформя бради на 11-годишна възраст, към този момент 96 години.
„ Исках да оказа помощ на фамилията си “, изяснява той. Антъни бил женен цели 69 години. "Тя ми липсва. Ходя на гробището всеки ден, преди да отида на работа”, споделя той. Неговият наследник Боб е на 85 години.
„ Той е в по-добра форма от мен. Все още се движи. Все още работи пет дни в седмицата “, споделя Боб. "Аз се пенсионирах, когато бях на 81 години. " Манчинели няма проекти да забавя темпото, възнамерявайки да държи „ под око “ младото потомство.
През март той ще навърши 108 години. Гинес рекордьорът живее самичък и всеки ден кара независимо до работата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР