Най-старият магазин за играчки в Сан Франциско, вдъхновил класиката на

...
Най-старият магазин за играчки в Сан Франциско, вдъхновил класиката на
Коментари Харесай

Емблематичният магазин за играчки в Сан Франциско, който вдъхнови филмите „Играта на играчките“, затваря след 86 години заради „опасности и насилие“ в центъра на града

Най-старият магазин за играчки в Сан Франциско, въодушевил класиката на Pixar „ Играта на играчките “, затваря вечно вратите си след съвсем век в бизнеса с широкоразпространената престъпност и казусът с насилието в града, играещ забележителен фактор.

Jeffrey’s Toys заяви новината в петък, че ще затвори магазина си в края на февруари, отбелязвайки края на емблематична 86-годишна серия.

„ Магазинът се бори от няколко години заради заплахите и насилието в центъра на града, инфлацията, намаляването на потребителските разноски и гибелта на търговията на дребно в целия свят “, сподели юрист Кен Стърлинг пред Сан Франциско Хроника.

„ Семейството е натъжено, че се стигна дотук и проучихме всички други благоприятни условия, с цел да се опитаме да запазим бизнеса “, изясни Стърлинг.

Основана през 1938 година от семейство Лун, Jeffrey’s Toys в миналото е имала няколко местоположения в региона на залива, само че от този момент е намаляла до едно последно място във финансовия регион на Сан Франциско.

Него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР