Най-старият футболен турнир в света – за Купата на Футболната

...
Най-старият футболен турнир в света – за Купата на Футболната
Коментари Харесай

Купата на Футболната асоциация се завръща в ефира на DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA

Най-старият футболен шампионат в света – за Купата на Футболната асоциация на Англия - е следващото огромно събитие, което се завръща в спортния свят след дълга пауза. Оспорваните мачове от четвъртфинала на шампионата стартират на 27 юни, а финалът е плануван за 1 август. Пакетът DIEMA XTRA и стрийминг платформата не престават да оферират на феновете висококачествено спортно наличие, част от което са и най-атрактивните мачове за Купата на Футболната асоциация.

Тази събота Норич Сити, отстранил Тотнъм Хотспър след осъществявания на дузпи в петия кръг, ще одобри колоса Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи “ доближиха до шестия кръг за шеста поредна година след победа над Дарби Каунти през март. Двубоят ще бъде излъчен онлайн в събота, 27 юни, от в 19.30 ч. по DIEMA SPORT 2, както и онлайн в.

Неделният ден, 28 юни, ще предложи на спортните почитатели останалите три конфликта от четвъртфиналната фаза. Рекордьорът по извоювани титли в шампионата Арсенал ще гостува на Шефилд Юнайтед на „ Брамал Лейн “ от 15:00 ч., а най-оспорваният мач от тази фаза на конкуренцията Лестър Сити – Челси е с начален час 18:00. Тези два дуела ще бъдат излъчени непосредствено в програмата на DIEMA SPORT, както и онлайн в PLAY DIEMA XTRA.

Сблъсъкът в неделната вечер е сред миналогодишния победител и любимец в тазгодишното издание на шампионата Манчестър Сити и Нюкасъл Юнайтед . Мачът може да бъде проследен онлайн от 20:30 ч., в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн.

Междувременно през миналата седмица бяха открити плейофите в efbet Лига със зрелищното дерби сред ЦСКА и Левски в ефира на DIEMA SPORT. Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат, че приключилият с тъждество оспорван дуел е с аудиторен дял от над 20% от гледащите телевизия фенове (Всички 4+) в България. Близо 30% от мъжката публика пред тв приемниците по това време наблюдава събитието, което беше най-гледаното предаване в страната в часовия период на лъчение.

Проследете най-интересните спортни събития по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР