Най-смъртоносната жена снайперист в Украйна разкри как точно смята, че

...
Най-смъртоносната жена снайперист в Украйна разкри как точно смята, че
Коментари Харесай

Най-смъртоносната жена снайперист в Украйна разкрива как ще бъде убит Путин

Най-смъртоносната жена снайперист в Украйна разкри по какъв начин тъкмо счита, че ще убие Владимир Путин - " в случай че не стигне първа до съветския президент ".

44-годишната Олена Билозерска се трансформира в народен воин в Украйна, откакто на смразяващи фрагменти се вижда по какъв начин тя ликвидира двама съветски бойци, написа Daily Star.

Първоначално журналистка от Киев, през 2014 година Олена стартира военната си кариера като доброволец-снайперист, а през 2018 година става офицер. В продължение на две години тя управлява войските в Донбас.

Въпреки че е демобилизирана през 2020 година, Елена бързо се връща на фронтовата линия, когато Путин нахлува в Украйна на 24 февруари 2022 година Понастоящем тя служи в украинското особено поделение " Артан ", като управлява смели задачи в продължаващата битка против съветските сили.

Що се отнася до бъдещето на Путин, Елена, която има най-малко 10 доказани убийства, счита, че президентът " няма да доживее интернационалния арбитражен съд, където ще бъде съден ".



Тя сподели пред The Sun: " Когато съветският хайлайф разбере, че ръководството на Путин става неизгодно за него, той ще бъде токсичен или погубен по различен метод от личните си доближени. Разбира се, че бих го умъртвила, в случай че можех - само че е нереалистично да ми се отдаде подобен късмет.

" Следващият съветски водач няма да бъде другар на Украйна. Но той ще би трябвало да търси мир със западните страни, с цел да възвърне раздраната от войната Русия, и по тази причина ще направи някои отстъпки. ", прибавя тя.

Когато я попитаха за Путин, Елена просто сподели: " Неадекватен човек. Ако Путин успее да завладее Украйна, идващите му жертви ще бъдат Молдова, Полша, балтийските страни и Финландия. Путин към този момент заплаши Финландия поради присъединението ѝ към НАТО ", счита Олена.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР