Най-слабият отбор в МЛБ Маями Марлинс накара един от претендентите

...
Най-слабият отбор в МЛБ Маями Марлинс накара един от претендентите
Коментари Харесай

Аутсайдерът Маями направи за смях гражданите

Най-слабият тим в МЛБ Маями Марлинс накара един от кандидатите за плейофи Ню Йорк Метс да се усеща неудобно. Късно нощес " марлините " завоюваха и третия мач от домакинската си серия против " жителите " – с 3:0 в " ту остроумен " на Санди Алкантара, и за първи път през 2019 година записаха три следващи победи, разчиствайки с 3-0 комплекта на ст. " Марлинс Парк ".

23-годишният питчер Алкантара (W 2-4) имаше потребност от едвам 89 хвърляния, с цел да затвори своя първи цялостен мач и надлежно първи шътаут във Висшата лига. За 9 ининга доминиканецът направи 8 страйкаута, даде една база за боли и разреши единствено два шлагера на индиферентната офанзива на гостите.



Във фокуса още веднъж попадна слъгърът на Метс Робинсон Кано, който за повторно в трите мача даже не се затича към първа база, откакто удари по земя. В петък вторият бейзмен се оправда, че е считал, че има два аута, а в неделя уточни, че съгласно него топката първо е тупнала зад хоума и е трябвало да бъде отсъден " фалбол ".

" В момента всичко се струпва на главата на Роби. Но хайде да гледаме рационално на обстановката. Той вижда, че топката е фал, и до момента в който осъзнае, че преценката на съдията е друга, обстановката към този момент е завършила. Случват се такива неща, когато не върви. Разбирам, че всички са разочаровани – почитателите, притежателите, тимът, самият аз... Защото това не сме ние ", разяснява мениджърът на Ню Йорк Мики Калауей, чийто стол се клати все по-сериозно.



За нюйоркчани това беше пета поредна загуба и втора поредна на нула, откакто в събота паднаха с 0:2 в " уан остроумен " на трима питчери на Марлинс. Така отборът, който през предишния месец беше водач в Източната дивизия на Националната лига, се отдалечава от ден на ден от върха.

В момента НЙ Метс (20-25) е трети и изостава с 6 мача и половина от лидера Филаделфия Филис (27-19) и с 4 мача от втория Атланта Брейвс (25-22). Маями (13-31) пък си е все по този начин надълбоко на дъното, на 5 мача зад предпоследния Вашингтон Нешънълс (19-27).



Стартерът на Ню Йорк Ноа Синдергард (L 3-4) пое загубата, допускайки 2 точки от 5 шлагера за 7 ининга. Бившият състезател на Метс Къртис Грандерсън откри резултата с филдърс чойс в 6-ия, а Мигел Рохас направи 2:0 със саможертвен флай в 7-ия. Грандерсън оформи и крайния резултат с хоумрън против риливъра Сет Луго в 8-ия.

Маями Марлинс - Ню Йорк Метс 3:0
ст. " Марлинс Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
НЙ МЕТС
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2
0
МАЯМИ
0
0
0
0
0
1
1
1
Х
3
6
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 19 МАЙ:

Американска лига

Бостън Ред Сокс - Хюстън Астрос 4:3
Ню Йорк Янкис - Тампа Бей Рейс 13:5
Кливланд Индиънс - Балтимор Ориолс 10:0
Детройт Тайгърс - Оукланд Атлетикс 3:5 (прекъснат в 7-ия ининг)
Чикаго Уайт Сокс - Торонто Блу Джейс 2:5
Лос Анджелис Ейнджълс - Канзас Сити Роялс 1:5
Сиатъл Маринърс - Минесота Туинс 7:4

Национална лига

Филаделфия Филис - Колорадо Рокис 7:5
Синсинати Редс - Лос Анджелис Доджърс 3:8
Атланта Брейвс - Милуоки Бруърс 2:3 (10 ининга)
Аризона Дайъмъндбекс - Сан Франциско Джайънтс 2:3 (10 ининга)
Сан Диего Падрес - Питсбърг Пайрътс 4:6
Вашингтон Нешънълс - Чикаго Къбс 5:6

Интерлига

Тексас Рейнджърс - Сейнт Луис Кардиналс 5:4 (10 ининга)

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР