Най-скъпоплатеният и популярен боксьор Саул Алварес - Канело ще се

...
Най-скъпоплатеният и популярен боксьор Саул Алварес - Канело ще се
Коментари Харесай

Канело срещу Саундърс на 2 май в Лас Вегас


Най-скъпоплатеният и известен боксьор Саул Алварес - Канело ще се изправи против първенеца на Световната боксова организация в супер междинна категория Били Джо Саундърс на 2 май в Лас Вегас. Добрата вест за почитателите на “сладката наука” се очакваше от няколко дни, а към този момент е доказана, както и някои детайлности към контракта.

Очаква се Саундърс да получи цели 8 милиона $ за дуела, което ще бъде негов персонален връх, защото Канело точно е “златната кокошка” в спорта (по сходство на Антъни Джошуа). Авторитетни източници подсказват, че спонсорът на Канело - стрийминг платформата DAZN - е покрай това да официализира проекта за три огромни борби през 2020 година.

Първата е със Саундърс през май, по-късно можем да чакаме реализирането на трилогия с Генади Головкин през септември, а през декември - с японеца Риота Мурата, който е първенец в междинна категория на Световната боксова асоциация.

Canelo Alvarez is only 29:

WBA Super-Welter
WBC Super-Welter
WBO Super-Welter
Ring Super-Welter
WBA Middle
WBC Middle (x2)
IBF Middle
Ring Middle (x2)
WBA ‘Reg’ Super-Middle
WBO Light-Heavy

Incredible.pic.twitter.com/e8bmgSuLXZ
— All Of The Belts (@AllOfTheBelts) March 2, 2020
В кариерата си досега Канело е бил притежател на международни трофеи в супер полусредна, междинна, супер междинна и полу-тежка категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР