Най-скъпият самолетен билет в света се предлага от Etihad Airways,

...
Най-скъпият самолетен билет в света се предлага от Etihad Airways,
Коментари Харесай

Най-скъпият полет в света включва двойно легло, душ и иконом

Най-скъпият самолетен билет в света се предлага от Etihad Airways, която е втората по величина самолетна компания в ОАЕ. С него идват улеснения като двойно легло, душ и даже иконом. Апартаментът, който дава този билет е за пръв път показан през 2014 година в самолетите на Airbus A380 на самолетната компания и е наличен единствено за няколко маршрута по целия свят. Дадено му е името Тhe Residence (Резиденцията). Има клюки, че билетите доближават до 67 000 $, само че според от дестинацията ви, те могат да бъдат доста по-малко, написа The Sun.

Звездата от YouTube Кейси Нейстат с 11,7 милиона почитатели, разкрива във видео по какъв начин протича първокласното пътешестване, което му е предоставено гратис. Неговият полет е от Абу Даби до Ню Йорк и коства сред 31 000 - 40 000 $ за еднопосочно пътешестване, като трае към 12 часа. Пътниците в него могат да се настанят преди всички други. Преди полета, той получава чифт слушалки за понижаване на шума, няколко нови пижами и комфортно облекло. Към тях има и приветствено писмо, което е подписано персонално от водача.

Във видеото на Нейстат се вижда, че мястото разполага с хол, който има две кожени седалки. Естествено, пространството за краката е доста повече спрямо това при елементарен полет. Срещу тези седалки, които наподобяват на дивани, има подллатени подложки за крайници, под които може да се откри минибар и място за предпазване. Леглото може да ви бъде оправено от кабинния екипаж и да наподобява като в петзвезен хотел, а спалнята разполага и с огромен тв приемник.

Банята е настрана, като в нея има тоалетна и душ, който дава гореща вода в продължения на 10 минути. Освен тоалетни такъми от първокласна марка, тя разполага със сешоар, пухкави кърпи и халат за баня. На ваше разположение е и персонален иконом, който ви сервира многостепенно меню в сребърен поднос. Естествено, разполагате с безвъзмезден Wi-Fi, като ви се дава и водач, който да ви води от и до летището. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР