Най-скъпият имот, предлаган за продажба у нас в момента, си

...
Най-скъпият имот, предлаган за продажба у нас в момента, си
Коментари Харесай

Имението за 21 милиона се оказа на БГ баровеца с „Бугати” за 4 млн. евро

Най-скъпият парцел, предлаган за продажба у нас сега, си търси нов притежател против 10,5 милиона евро. Къщата на три етажа в Бистрица разполага с голям външен басейн, а екстериорът и интериорът са решени напълно в бяло, тук-таме с железни акценти. Тя се предлага от Sotheby’s International Realty, пише 19min.bg. 

Имотът е 14 500 кв. м, а застроената повърхност на имението – 2000 кв. м. Къщата има голям двор и външен басейн, заобиколен с скъпи дръвчета бонсай – знак на хармонията, индивида и душата, показват брокерите в офертата.

Имотът е на три равнища и разполага с три спални. На първия етаж се намира гараж, склад, кухня, фитнес, баня. На втория е ситуирана голяма дневна с столова, кухня и тоалетна. Мебелите са от бяла кожа, а акцент в интериора е голям бистър полилей, който се спуска от горния етаж. Спалните са ситуирани на третото равнище, като две от тях имат стаи дрешници.

Проверка на „ Телеграф “ сподели, че имението е на притежателя на транспортната компания „ Биомет “ – Ваньо Алексиев. Неговата красива половинка Цвети Василева е блогърка и инфлуенсър и постоянно пуска видеа в Ютуб, на които се вижда интериорът на къщата като декор. Цвети Василева, а и самият Алексиев са запалени по спорта и здравословния метод на живот, за което тя споделя в някои от клиповете си – по какъв начин да вземем за пример да поддържаме съвършена форма с диета от 1200 калории дневно.

Двойката е запалена и по скъпите коли, за което свидетелстват редица фотоси в обществените мрежи. През 2018 година предприемачът се похвали, че е купил лимитирано „ Бугати Широн “ на стойност 5 млн. лева

Блондинката Цвети Василева от години е с предприемача и обича лъскавия живот. Това се вижда от фотоси и клипове, с които тя залива обществените мрежи. Красавицата сега се шляе по френската Ривиера в компанията на известните български дизайнерки – близначките Лили и Мая.

Инфо:Блитц.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР