Най-скъпият футболист Неймар за пореден път си има проблеми с

...
Най-скъпият футболист Неймар за пореден път си има проблеми с
Коментари Харесай

Измамници пак ядосват Неймар

Най-скъпият футболист Неймар за следващ път си има проблеми с хора, които доста желаят да са на негово място. Нападалят на Пари Сен Жермен сигнализира, че негови другари са получавали известия от два телефонни номера, които обаче не са негови. От фотографията се вижда по какъв начин подправеният Неймар изпраща предложения за присъединяване в благотворителни акции - евентуално с концепцията да злоупотреби финансово.

“Има двама незнайни души, които се показват за мен - написа бразилският национал в профилите си в обществените мрежи. - Запишете си тези номера!! Когато някой получи известия от чужд номер, в които се твърди, че това съм аз, дано да се свърже с моите другари или други хора, които работят с мен, с цел да получат удостоверение, че това в действителност е моят номер.”

Бившият състезател на Барселона и преди е трябвало да се оправя с сходни мними претенденти за популярност. Често в обществените мрежи има подправени негови профили, което е обикновено, имайки поради, че единствено във Фейсбук страницата му е харесана от близо 61 млн. души.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР