Най-скъпият бургер в света се продава в румънския град Клуж,

...
Най-скъпият бургер в света се продава в румънския град Клуж,
Коментари Харесай

Най-скъпият бургер в света се продава в румънския град Клуж

Най-скъпият бургер в света се продава в румънския град Клуж, оповестява вестник “Адевърул ”. С новината се похвали във Facebook един от локалните водачи на Социалдемократическата партия – Аврам Гал, който има ресторант. Той твърди, че е счупил върха, подложен в Съединени американски щати.

“В Америка продават бургер за 6000 $, ние желаеме да го създадем малко по-скъпо – 6200 евро. В него ще сложим хайвер от белуга, вагиу (говеждо месо) от Япония и вие ще ни кажете какво още ”, разяснява в клип във Facebook политикът.

Наскоро Аврам Гал разгласи, че продава кафе със злато, показва Българска телеграфна агенция.

„ Ако желаете да почерпите приятелката си или себе си, можете да го извършите с кафе единствено за 60 леи (24 лева). Специално кафе със златни листа. По-добро и по-скъпо от Дубай ”, споделя Аврам Гал в обява във Facebook.

В ресторанта му се оферират и други деликатеси на астрономически цени. Сред „ клиентите “ неотдавна беше и куче, чиито стопани му дадоха да яде говеждо в златни листа. Всичко на цена от „ единствено “ 6000 леи.

Политикът постоянно провокира отрицателни рeакции в обществените мрежи. Най-често доминират мненията, че наподобява изцяло откъснат от икономическата и обществена действителност в Румъния, означават локалните медии.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР