Най-скъпата покупка в историята на Реал Мадрид Гарет Бейл е

...
Най-скъпата покупка в историята на Реал Мадрид Гарет Бейл е
Коментари Харесай

Бейл извести Реал Мадрид: Искам в Юнайтед!

Най-скъпата покупка в историята на Реал Мадрид Гарет Бейл е уведомил управлението на клуба, че желае да премине в Манчестър Юнайтед.

Ако се съди по информациите, които се тиражират в Испания, уелският национал е взел дефинитивно решение да завърши случката си на „ Сантиаго Бернабеу”. 28-годишният футболист има желанието още веднъж да се върне във Висшата лига на Англия, където изигра някои от най-силните мачове в кариерата си.

Китайци вадят 95 милиона за Гарет Бейл

Не един и два пъти мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо обществено изрази своите възторженостти по адрес на Бейл, въпреки и на няколко пъти да призна, че задачата по привличането му е в графата на невъзможните. Сега обаче договорката наподобява много по-вероятна, откакто босът на Реал Флорентино Перес е взел решение да освежи тотално офанзивата на своя отбор.

Юнайтед се помири за Гризман, хвърля всичко за Бейл

Бейл е един от любимците да си заминат и явно е решил да улесни шефовете си в това отношение. В персонален диалог с президента Перес уелсецът е удостоверил, че желае да си тръгне в търсене на ново предизвикателство. Приоритет е трансфер в Манчестър Юнайтед, с който към този момент седмици наред играчът и неговият антураж договарят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР