Най-скъпата покупка в историята на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг сподели подробности

...
Най-скъпата покупка в историята на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг сподели подробности
Коментари Харесай

Обамеянг разкри как Мхитарян го навил за Арсенал

Най-скъпата покупка в историята на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг показа детайлности за това по какъв начин тъкмо наличието на Хенрих Мхитарян в тима се е оказало основно за прекосяването му на „ Емиратс”. Габонецът загатна, че в случай че арменецът към този момент не е бил притеглен, договарянията с клуба са могли да тръгнат в друга посока.

„ Артилеристите” заплатиха към 58-60 милиона паунда за подписа на 28-годишния нападател, който до неотдавна носеше екипа на Борусия Дортмунд. Обамеянг несъмнено накара почитателите на отбора да мечтаят, откакто се разписа още в дебюта си при 5:1 над Евертън.

Обамеянг се закани: Ще ставам още по-добър

Той обаче можеше и да не се състои, в случай че Мхитарян не се бе намесил уверено. „ Той ми се обади няколко пъти и непрекъснато питаше: „ Идваш ли или не?” Аз му споделих: „ Първо, кажи ми ти дали си подписал или не”, описа африканският футболист.

„ Той ми сподели, че всичко е уредено. Разбира се, това беше голям фактор.”

Гюндоган: Не знам дали бих постъпил като Обамеянг

„ Все едно още веднъж да се събереш с брат или добър другар. Играли сме дружно в предишното и съм в действителност благополучен да го видя още веднъж.”

„ Разбираме се отлично на и отвън терена. Точно затова ни е по-лесно в хода на мачовете. Феновете би трябвало да се радват, че ни виждат дружно. Ще дадем най-хубавото, както сме го правили и преди”, добави Обамеянг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР