Най-скъпата къща у нас е обявена за продажба. Точната сума,

...
Най-скъпата къща у нас е обявена за продажба. Точната сума,
Коментари Харесай

Продават най-скъпата къща у нас, сумата е нечувана

Най-скъпата къща у нас е оповестена за продажба. Точната сума, за която ще се извърши договорката, не е ясна, само че съгласно брокери е над 4 млн. евро. Сума, нечувана до момента за български парцел.

Свръхлуксозната къща се намира в полите на Витоша и в нея живеят известният предприемач Ваньо Алексиев и половинката му - инфлуенсърката Цвети Василева. Самата тя неведнъж е показвала имението в своя профил в обществените мрежи и е споделяла с почитателите си детайлности за него. Двуетажният дворец е издигнат и обзаведен за една година, външната част е направена от стъклени стени, които извън са огледални. Подът във всички стаи е с бели мраморни плочи.

Обзавеждането е напълно в бяло. Всички дивани и кресла са направени по поръчка от бяла кожа. В къщата има няколко големи кристални полилея, оценени за десетки хиляди лв.. Имотът разполага и с доста огромен гараж, също със стъклени стени, написа " България Днес ".

Брокери въпреки всичко споделят, че парцелът към момента не е продаден и " цената е по договаряне ". Наскоро предприемачът е продал и различен собствен дворец в Рибарица, ситуиран върху личен парк от 15 000 кв. метра и разполага даже с конюшня. Палатът в Стара планина е на 3 етажа с 4 спални и обща повърхност 568 кв. метра. На равнище сутерен се намира огромен гараж с опция за паркиране на 3 автомобила, котелно и складово помещение.

" Този парцел е продаден ", потвърдиха от организация за недвижими парцели.

Инфлуенсърката Василева постоянно показва първокласния си метод на живот. Преди седмици тя се похвали със фотоси пред най-луксозния ресторант в Монте Карло, където паркира суперскъпия си автомобил " Бугати ". Това е една от най-редките версии на суперавтомобила, създадена в едвам към 30 бройки. Стартовата цена е 3.77 милиона евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР