Най-силното оръжие на Спартак (Плевен) е отличният колектив и доверието

...
Най-силното оръжие на Спартак (Плевен) е отличният колектив и доверието
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак изтъкна най-ценното качество на отбора

Най-силното оръжие на Спартак (Плевен) е отличният колектив и доверието сред играчите, е уверен старши треньорът Красимир Бислимов.

Спартак се изкачи на първото място след вчерашното 3:1 над Добруджа (Добрич) на стадион " Плевен ". Двубоят бе от петия кръг на футболното състезание на Втора професионална лига. Според Бислимов успеха на спартаковци е изцяло заслужена.

" Допуснахме непредвиден гол след наша неточност, по-късно демонстрирахме темперамент, сърцата игра и изравнихме резултата. През второто полувреме тотално надиграхме съперника ", уточни наставникът. " Вкарахме два гола, пропуснахме да осъществяваме още - контролирахме всичко на терена през 90-те минути ", посочи той.
 Спартак (Плевен) на върха във Втора лига след нова победа
Спартак (Плевен) на върха във Втора лига след нова победа

Наложиха се над Добруджа

" Добруджа е измежду най-хубавите тимове във Втора лига. С държанието и играта си, направихме по този начин, че той да загуби убеденост във опциите си и да наподобява неуверен. Получи се, с помощта на отличния колектив и взаимното доверие, което футболистите ни изпитват между тях. Това е най-силното оръжие на Спартак (Плевен) ", е безапелационен Бислимов.

Според Виктор Иванов - полузащитник в плевенския тим, са съумели да изиграят " следващ мощен мач ". " В началото на дуела допуснахме елементарен гол, само че е радостно за нас, че успяхме да заличим пасива до края на първото полувреме, сподели той. " За втората част излязохме мобилизирани, с готовност да победим. Бързо поведохме в резултата, взехме самодейността и в оставащото време до края си пролича, че сме по-добри. Вкарахме още два гола, а можехме и повече ", разяснява Иванов.

Той изрече благодарността на футболистите към почитателите, които още веднъж са били на стадиона. Хубавото е, че ги зарадвахме, само че мачът с Добруджа е история и по тази причина започваме подготовка за идващия, добави още Виктор Иванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР