Най-силният играч на ЦСКА-София в двубоя с Черно море -

...
Най-силният играч на ЦСКА-София в двубоя с Черно море -
Коментари Харесай

Червените без Тиаго в решителния мач с Лудогорец

Най-силният състезател на ЦСКА-София в дуела с Черно море - Тиаго Родригес, ще пропусне семейството против Лудогорец. Португалцът ще бъде осъден за една среща за 5 насъбрани жълти картона. Той бе глобен по абсурден метод 3 миути преди края на дуела във Варна. Реферът Владимир Вълков като че ли единствено чакаше опция да вдигне картона на Тиаго.

До глобата на португалеца се стигнаслед като той несъзнателно препъна Дани Кики. В обстановката, разиграла се в средата на терена, се видя ясно по какъв начин Тиаго се опита да се спре, преди да се блъсне в играча на Черно море. Плеймейкърът обаче се подхлъзна и пристрастен от инерцията повали несъзнателно Кики. Съдията Вълков незабавно се ускори към него и му подвигна картона, което бе посрещанто с иронична усмивка и клатене на глава от Тиаго. Той удари и по земята от гняв. В негово неявяване измежду титулярите се чака да се завърне Рубен Пинто, който остана запаса на " Тича ", без да запише минути.

Проблемите на ЦСКА-София с картоните обаче стават все по-сериозни, защото още двама футболисти увиснаха. Капитанът Николай Бодуров към този момент има 8 и при нов ще изгори за две срещи. Със също толкоз насъбрани наказания са Пинто и Кристиян Малинов.

Жеферсон пък към този момент е с 4 и при още един ще бъде осъден за 1 дуел. Със съия брой като бразилеца висят Валентин Антов и Ангел Лясов. Така бранителите и халфовете на " армейците " са в много деликатна обстановка преди решителните 4 борби за купата. С картони могат да увиснат и още двама играчи. Жанио Бикел има 11, а при 13 ще бъде осъден за цели 3 дуела. Иван Турицов, пък е със 7, а идната му глоба ще е при 9.

" Тема Спорт " Първа лига 6 кръг, събота 4 май  Черно море 1:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР