Най-силният и комплексен играч на Гладиаторите най-неочаквано получи тежка контузия

...
Най-силният и комплексен играч на Гладиаторите най-неочаквано получи тежка контузия
Коментари Харесай

"Победителят" в „Игри на волята” Иван Рълев се срина на земята след контузия

Най-силният и сложен състезател на Гладиаторите най-неочаквано получи тежка травма в снощната борба. Иван Рълев, за който още от началото се приказва, че е огромния победител на сезона се срина на арената. След като мина по халките на ръце.

Зъботехникът се хвана за корема и се сви, очевидно болката, която изпита бе в действителност непоносима. И старейшините и гладиаторите се уплашиха от положението на Рълев. Никой не бе го виждал в такова извънредно положение.

Водещият незабавно повика лекарски екип на терена, а докторите не позволиха на играча да продължи. Вместо него в борбата незабавно се включи Мастагарков, само че сгреши като откачи 2 ключа вместо един. Което забави гладиаторите и те изгубиха борбата за номинации и трябваше да отидат на съвет. Където най-вече номинационни гласове получи Крум. Който тази вечер ще би трябвало да се изправи против Краси Дунев за оставане в играта.

В следствие Рълев показа, че очевидно е разтегнал мускул в региона на пъпа. Но това, което  най-вече го тормози е да не си е раздрал орган по време на травмата.

А фен предвижда каква ще е борбата тази вечер: „ Дунев ще се довери още веднъж на Момчил, а Крум ще си избере Мастагарков. Момчил ще смели Благо и сребърният олимпиец отново ще има значимо преимущество, която няма по какъв начин да бъде наваксано. Въпреки, че футболният арбитър го размазва по трасето. Жалко за Крум, а Дунев отново ще крещи с цялостен глас „ За тебе татиии! ”

Автор: news2.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР