Най-силният човек в света - спортистът и актьор Хафтор Юлиус

...
Най-силният човек в света - спортистът и актьор Хафтор Юлиус
Коментари Харесай

Трагедия: Почина бебето на един от най-забележителните актьори в Игра на тронове

Най-силният човек в света - спортистът и артист Хафтор Юлиус Бьорнсон, и брачната половинка му - известната фитнес инструкторка Келси Хенъсн претърпяха ужасна покруса. 

Освен с множеството си международни върхове в силовите дисциплини Бьорнсон е прочут и с присъединяване си в хитовия фентъзи сериал “Игра на тронове ", където пресъздаде облика на Грегор Клегейн - Планината! Героят му умъртви бранителят на джуджето Тирион Ланистър - дорнският принц Доран Мартел в дуел, в който се би на страната на кралица Церсей. Прободен от смъртоносната отрова на върха на копието на Мартел - Планината се трансформира в страшилище - същински Франкенщайн, откакто майстер Кибърн избавя живота му със неразрешени способи.  

Хафтор Юлиус е неговата половинка изгубиха бебето си, откакто то се роди прибързано в 21-та седмица. Великанът Хафтор и нежната Келси оповестиха тъжната вест в обществените мрежи. Лекарите се борили за живота на новороденото момиченце, само че то умряло единствено след ден. 

" Тя беше толкоз красива, със светли мигли и вежди, тя се усмихна на мама и баща. Ние я обичаме абсолютно ", съобщи в изказване двойката. Хафтор и Келси разкриха, че гибелта на детето им е голяма тъга за тях, само че същински имат вяра, че се ще срещнат щерка си още веднъж. Двойката помоли почитателите са почитат персоналното им пространство и да им разрешат да скърбят за загубата си в мир, написа " Телеграф ". 

Хафтор и Келси имат тригодишен наследник!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР