Най-силният човек в ММА - президентът на UFC - Дейна

...
Най-силният човек в ММА - президентът на UFC - Дейна
Коментари Харесай

Дейна Уайт разочарован от Ромеро за скапаната битка с Адесаня

Най-силният човек в ММА - президентът на UFC - Дейна Уайт не скри разочарованието си от " скапаната " борба за купата в междинна категория на галавечерта в Лас Вегас UFC 248 сред Израел Адесаня и Йоел Ромеро. Шампионът отбрани сполучливо пояса си, само че самият конфликт бе отегчителен и мина под непрекъснати освирквания от трибуните, които въпреки всичко бяха " капризни " от предходния супер двубой сред Уейли Жан и Йоана Йеджейчик.

Adesanya and Romero went forehead-to-forehead in the final seconds of their #UFC248 fight. (via @espnmma) pic.twitter.com/LqhVsxw3eq
— SportsCenter (@SportsCenter) March 8, 2020 Според Дейна Уайт главната причина за скуката в осмоъгълника сред Адесаня и Ромеро е 42-годишният колумбиец, който " пропилял последния си късмет за купа " с пасивното си държание.

" Битката беше скапана, това е ясно на всички. Разочарован съм от Ромеро, който даже не трябваше да получи този късмет, а го пропиля по този метод. Адесаня направи това, което трябваше, с цел да завоюва. Никой не желае да влиза в замени с Ромеро и Адесаня беше обикновено да се възползва. В началото на борбата беше доста необичайно, тъй като Ромеро стоеше имобилен с вдигнати ръце. Той пропиля последния си късмет за купа, можете ли да си визиите да се бие още веднъж за колан след такова нещо ", недоумяваше Уайт, след което оповести идната разумна стъпка за първенеца.

While, Romero is saying Adesanya didn’t engaged during the fight#UFC248 pic.twitter.com/jAnuqAfr3y
— Thada (@rosielikesrosez) March 8, 2020 " Не искахме да организираме дуел на Адесаня с Ромеро, само че уважихме желанието му, тъй като той искаше тази борба. Сега към този момент си мисля, че не е трябвало да я вършим, в историята се е случвало да организираме скапани срещи и тази беше такава. Но подсигурявам, че Адесаня против Пауло Коста ще бъде извънреден дуел, тъй като Коста няма да стои и да не прави нищо. Когато лекарите ме уверят, че Коста е оздравял и подготвен за пердах, ще организираме този конфликт ", даде обещание Уайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР