Най-силните европейски нощи на Гарет Бейл бяха срещу двама играчи,

...
Най-силните европейски нощи на Гарет Бейл бяха срещу двама играчи,
Коментари Харесай

Бейл: Кариус не би ме съжалил, ако беше на мое място

Най-силните европейски нощи на Гарет Бейл бяха против двама играчи, които бяха виновни за това да го спрат, като уелсецът направи за смях както Майкон, по този начин и Лорис Кариус.

През 2010 година, като футболист на Тотнъм, Бейл тотално надигра бразилския десен бек първо на “Сан Сиро”, а по-късно и на “Уайт Харт Лейн” в мачовете сред “шпорите” и Интер от Шампионската лига. В миналогодишния край от шампионата сред Реал Мадрид и Ливърпул крилото означи два гола във вратата, защитавана от Лорис Кариус. Докато първият беше с впечатляваща задна ножица, то при втория стражът не се намеси добре и носи виновността за него. Бейл обаче не изпитва никакво състрадание към двете си “жертви”.
“Сигурен съм, че те не биха ме съжалили, в случай че бяха сторили същото. Беше липса на шанс, Кариус нямаше добра вечер, само че не считам, че можеше да предотврати първото ми попадение”, разяснява той пред BT Sport.
What I Wore, @GarethBale11

Pride of Wales
Mauling Maicon
That overhead kick

Every football shirt means something...#WIW pic.twitter.com/CGBLxtOiXI
— Football on BT Sport (@btsportfootball) March 22, 2019 Уелският национал приказва и за взаимоотношенията си с някогашната звезда на Реал Кристиано Роналдо. “Той е необикновен състезател и в действителност се любувах на това да играя с него. Медиите преувеличаваха, че сме имали проблеми между тях, само че такива в никакъв случай не са съществували. Разбирахме се доста добре и е изумително това, което той стори за клуба, както и броя голове, които вкара”, сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР