Най-силната интуиция е развита във водните знаци на зодиака: Рак,

...
Най-силната интуиция е развита във водните знаци на зодиака: Рак,
Коментари Харесай

Зодиите, които имат най-добре развита интуиция

Най-силната вътрешен глас е развита във водните знаци на зодиака: Рак, Риби и Скорпион. Огнените знаци - Лъв, Овен и Стрелец - също имат вътрешен нюх, само че рядко го слушат. Земните знаци имат вяра единствено в това, което можете да „ почувствате “, а въздушните знаци просто не имат вяра на такива... нелепости.

Ето неоспоримата ранглиста обаче:

5 - то място - Близнаци

Близнаците са екстроверти, които не мислят за живота отвън потока от информация. Те поддържат връзка с хората толкоз доста, че след избран брой години процедура безусловно четат мислите на другите. Следователно интуицията на Близнаци работи извънредно по въпросите на човешкото държание. Те знаят по какъв начин да се настроят с различен човек на „ една вълна “, елементарно четат цялата информация от него и плануват не просто всяка стъпка, а всяка дума.

4 - то място - Дева

Всеки, който даже малко се интересува от астрологията, ще бъде сюрпризиран да види Дева в класацията на зодиите със мощна вътрешен глас. Този зодиакален знак обаче ловко взема решение разнообразни пъзели от Вселената, употребявайки всевъзможни подръчни средства, в това число личната си вътрешен глас. Почти невероятно е да заблудите Дева, тя усеща престореност на километър и несъмнено ще ревизира всяка ваша дума. Самите Деви обаче са фенове на лъжата.

3 - то място - Скорпион

Скорпионът е на трето място единствено тъй като въпреки всичко той по-често се вслушва в причините на разсъдъка, в сравнение с в съвета на сърцето. Да, този зодиакален знак има необикновено развита вътрешен глас и Скорпионът не е доста по-назад от Риби или Рак по способността да вижда в обстановка това, което другите не виждат. Този знак елементарно ще откри излаз от всяка обстановка и ще реши всяка алтернатива в негова изгода, само че в никакъв случай няма да продължи единствено с интуицията, а ще търси обстоятелства и доказателства, които да потвърдят догатките му.

2 - ро място - Риби

Мечтателите Риби биха могли да бъдат преди всичко, в случай че не беше едно „ само че “. Те са непрекъснато в небето, по тази причина постоянно пропущат протичащото се на земята, тъкмо под носа им. Подобно на всички представители на водния детайл, интуицията на Рибите се развива от раждането. Те възприемат информацията и вземат решения със сърцето си, а не с главата си, което е по едно и също време подарък на ориста и наказване. Затова от време на време те въпреки всичко би трябвало да свързват мозъка и логиката.

1 - во място - Рак

Безспорния N1! Ракът е сензитивна и прочувствена природа. Отвън те постоянно наподобяват студени, само че пристрастеностите кипят вътре в тях. Представителите на тази зодия не пропущат нищо и възприемат всичко, което се случва към тях през призмата на вътрешния им свят. Раците надълбоко изпитват всяка емоциа, дума и деяние - освен своите, само че и на родственици, другари и непознати хора. Така че не е изненадващо, че те имат най-развитата вътрешен глас в зодиакалния кръг. Не се опитвайте да ги излъжете...те знаят даже какво ще стане в утрешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР