Най-сигурното, което можем да направим е да потърсим Газпром“, обясни

...
Най-сигурното, което можем да направим е да потърсим Газпром“, обясни
Коментари Харесай

Вигенин пред Дарик: Трябва ни държава, която създава сигурност отвътре

„ Най-сигурното, което можем да създадем е да потърсим „ Газпром “, изясни Кристиан Вигенин в специфичното предизборно издание на „ Стълбището “ по Дарик радио.

Той изясни, че позицията на Българска социалистическа партия е прагматична и би трябвало да се подсигуряват доставките поради потребителите.

„ Не бих споделил, че доставките на „ Газпром “ може да бъде централна тематика в капмпанията “, изясни той и добави, че „ Възраждане “ също имат ясна и безапелационна позиция по тематиката.

Кристиан Вигенин изясни, че от партията му държат на положителните дипломатически връзки с Руската федерация.

Той изясни, че виждат по какъв начин хората ще се завърнат към това да гласоподават за Българска социалистическа партия, тъй като са явен и предвидим въпрос.

„ Не бива да затлачваме този развой на преглет на корупцията “, безапелационен е Вигенин и добави, че от партиятаще бъдат стожер против корупцията, тъй като са го потвърдили в годините.

„ Над всичко това стои политическата воля “, изясни той.

„ Когато атакуваш водача по разнообразни способи, в това число със самото предопределение на министър... Става ясно, че е там, с цел да си отмъщава на Корнелия Нинова, когато го уволни “, изясни Вигенин.

Той изясни, че с сходен вид дейности служебния кабинет на процедура взе участие в акцията.

По думите му вторият детайл от тези нападки на Румен Радев и служебния кабинет са многото уволнения от социалисти на други социалисти и деятели на Българска социалистическа партия.

От партията са на мнение, че би трябвало да имаме страна, която основава сигурност от вътрешната страна и по тази причина това ще бъде фокус на акцията им. Той изясни, че тематиката е свеобхватна и уточни сектор „ Здравеопазване “, сигурносттта по границите и така нататък

„ Не става въпрос за тежки санкции, а за неизбежни санкции “, изясни Вигенин по отношение на публичната сигурност.

„ Не може да имаме ръководство, което не познава живота на хората “, безапелационен е Кристиан Вигенин.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР