Най-сетне Зуека разкри истинската причина да избяга от България. Повече

...
Най-сетне Зуека разкри истинската причина да избяга от България. Повече
Коментари Харесай

Зуека призна защо не му се прибира в България

Най-сетне Зуека разкри същинската причина да избяга от България. Повече от две години той и фамилията му живеят в Испания. " Промяната при мен е в действителност огромна, тъй като в никакъв случай не сме живели толкоз умерено. Всичко е безгрижно, не се тормозим за нищо. И ние започнахме да гледаме на живота като испанците – в последна сметка той няма да избяга ", споделя Зуека.

Признава, че когато се връща в България, му става мъчително и тежко, тъй като всякога вижда смяна, само че не в добра посока.

" Не знам дали България в миналото ще излезе от тая паяжина и дали този паяк в миналото ще бъде токсичен, само че откровено се надявам. Хората се трансформират, и то надолу. Стават още по-лоши, по-завистливи, по-мрачни, още по-недоволни. Човек става неудовлетворен тогава, когато е незадоволен от това, което прави. Когато не е задоволен от това, което прави, той не може да ражда положителни мисли ", счита създателят, написа novini.bg.

Това, което правех преди в театъра, се пробвам да го върша и на платната. Винаги съм се опитвал да покажа нещата по най-простия метод, по този начин, че да са разбрани от детето до най-възрастния фен.

Не назовава себе си художник, а създател. " Това е думата, тъй като каквото и да върша, то ще е творчество. Творческото у мен е толкоз мощно, че даже да стартира да поправям нещо, приближавам креативен към него ", споделя Зуека.

Експериментира с рисуването и се учи с всяка последваща картина. " Опитвам да върша неща, които не мога да върша. Затова картините ми от време на време наподобяват толкоз необичайно, тъй като аз се практикувам – практикувам се да рисувам човешки лица, ръце, крайници, тела, положения ", изясни той.

Казва, че към този момент има колекционери на картините си от целия свят. " Българи от целия свят купуват. Вече имам почитатели и колекционери, които не са българи – от Норвегия, от Америка. Много разнообразни хора са, което извънредно доста ме радва ", признава създателят.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР