Най-сетне я стигнахме тая Америка, бе! И не само, че

...
Най-сетне я стигнахме тая Америка, бе! И не само, че
Коментари Харесай

Как проституцията ще спаси демокрацията

Най-сетне я стигнахме тая Америка, бе! И освен, че се изравнихме с американците, ами и по остаряла българска традиция сме по едно и също време с това на равна нога и с матушка Русия.

Съдът в Хага извади заповед за арест на Путин, а в Съединени американски щати Тръмп самичък разгласи, че се готвят да го приберат в пандиза. На бай Ставри доста работа му се отваря.

Всъщност аз дори не бях напълно точна. Не ние настигнахме тях, а те нас. Ние Борисов го арестувахме още предходната година. Е, правилно, за малко беше и нелегално се оказа, само че пък каква наслада...

Така че, в случай че имат потребност от съвет и поддръжка, Путин и Тръмп могат да се извърнат към батко си. Особено Тръмп. Него го гонят по обвиняване, че е платил пари на порно звездата Сторми Даниелс, с цел да си мълчи за връзките им. Какви тъкмо са били връзките им и дали Сторми си е мълчала излиза наяве от оповестените във всички медии нейни показания, съгласно които е получила 130 000 $ от юриста на Тръмп с молба да не помни, че го е познавала, а също по този начин и че пенисът на някогашния президент доста приличал на анимационния воин Toad от видео-играта „ Марио Карт “.

Тук вършим пауза от няколко секунди, с цел да си гугълнете по какъв начин тъкмо наподобява въпросният воин. Напомня много на „ Гъбарко “ от поредицата на „ Дъга “ – това за соцносталгиците.

Та след тези показания ни се обясняват две неща. Едното е, че Сторми Даниелс може да предотврати повторна кандидатура на Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати и по този начин да избави американската народна власт. И второ – внимателно схващане за какво Борисов не желае да каже коя е Мата Хари. Кой знае тя какво има да споделя... За разлика от тях Путин няма за какво да се тормози от сходни интимни разкрития. Все някой от дузината му двойници има заслужен за описване и проявление любовен орган, тъй че в случай че се стигне до разкрития на проститутки, надали ще бере позор. Както си знаем, руският слон е най-големият слон.

Интересен е и паралелът сред Сторми Даниелс и Мата Хари.

Излиза, че две жрици на любовта могат с един удар да разсекат гордиевия възел на корупцията в своите страни.

Аз бих пледирала, в случай че Мата Хари излезе и направи разкрития, да й вдигнем монумент. На мястото на МОЧА. Предполагам е хубавка, тъй че ще е надалеч по-голяма наслада за софиянци от тия с шмайзерите там сега. Вместо оръжие, може да размахва тубичка с масажно масло. Като знак на спа-туризма в България. А в нозете й да се въргалят кюлчета. Като знак, че сме дестинация с ниски налози и огромни облаги. Уточнявам, с цел да не помислите, че върша някакви други подмятания.

Но, несъмнено, първо ще би трябвало да се потвърди, че Мата Хари въобще е имала някакви връзки с Борисов. То дори и при Сторми не е доста ясно – съгласно последователите на Тръмп, щом няма бебе, няма материални улики за креватни връзки.

Но пък американците си нямат „ Съдебен спор “ и Жоро Игнатов, където такива щекотливи обвинявания могат в границите на 30-40 минути да бъдат разплетени.

Според мен би трябвало за идващите три излъчвания да командироват Жоро в Москва, Вашингтон и Банкя и до Великден ще е опаткал и тримата. На мястото на обвиянемите незабавно бих отпрашила към Дубай, че там навалицата в последно време е толкоз огромна, че може да не останат места по хотелите. Особено след срутва на банковата система в Швейцария. Чухте ли, че „ Кредит Суис “ се трансформира в швейцарската КТБ и отвя едни 7 милиарда франка спестявания на жители? Според мен хотелите в Дубай към този момент са цялостни с швейцарски банкери. Ама то какво да очакваш от банка, дето се  е забъркала с българската мафия... Именно тя е банката, в която Брендо си переше парите. То па горкият човек, да ви кажа – където и да отвори влог, проблеми. Затова кюлчетата са си най-сигурни. Само, че те по-трудно се придвижват в Дубай. Затова по-хитрите мафиоти минаха от дълго време към цифрова валута. Нещо като концерта на Бионсе в Ню Йорк, на който тя прати своя холограма. Хем я има, хем я няма. Таки това направи чрез своята другарка Ружа Игнатова и нейната биткойн-пирамида. Караш хората да ти дадат пари, ти им показваш холограма на облаги и най-после изчезваш и с парите, и с облагите, а за вложителите остават холограмите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР