Най-сетне, любимият Scapto Cup се завръща след 2 години пауза!

...
Най-сетне, любимият Scapto Cup се завръща след 2 години пауза!
Коментари Харесай

Коледа в духа на Скапто Къп 2022!!

Най-сетне, обичаният Scapto Cup се завръща след 2 години пауза! Най-силният благотворителен шампионат в Югозападна България ще се състои на 17-ти и 18-ти декември в Благоевград, в спортната зала на ЮЗУ, и ще сервира най-различни изненади на феновете.

Това ще бъде четвърто коледно издание на Scapto Cup, а със събраните средства уредниците от фондация „ Скапто “ ще слагат началото на новаторски, упорит план в социална изгода в регионалния град – закупуване и инсталиране на автоматизирани дефибрилатори на основни места с деен детски спорт като учебни заведения, спортни зали, открити терени, както и образование за работа с тях.

В годините обратно зад благотворителните дела на Scapto Cup са заставали огромна част от звездите на българския спорт, измежду които Христо Стоичков, Кирил Десподов, Светослав Дяков, Иван Цветков, Димитър Илиев, Антон Костадинов, Станислав Костов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Иван Горанов, Юлиян Попев и доста други.

Тазгодишното издание на шампионата по традиция още веднъж ще сплоти именити имена и почитатели дружно в името на положителното! През 2019 година, с помощта на всички, които поддържаха Scapto Cup, бяха събрани близо 39 000 лева

Със средствата бе осъществен цялостен главен ремонт на Операционна зала в Родилно поделение към МБАЛ - Благоевград, като крайният резултат срещна голяма социална поддръжка! И тази година уредниците не престават откровено да имат вяра, че огромната смяна стартира с дребните стъпки на всеки един от нас!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР