Най-сетне има раздвижване в любовния живот на актьора Кристиан Кирилов,

...
Най-сетне има раздвижване в любовния живот на актьора Кристиан Кирилов,
Коментари Харесай

Митака От София Ден И Нощ Няма Спирачки! Вижте Коя Недостъпна Красавица Успя Да Забърше Този Път!

Най-сетне има оживление в любовния живот на артиста Кристиан Кирилов, прочут повече като Митака от риалити сериала „ София денонощно “ – написа „ Уикенд “. Покрай известната поредност мускулестият мачо се снабди с доста последователки, само че все не успяваше да си хване сериозна другарка. Наскоро обаче шансът му се усмихнал и се залюбил с изкусителна инструкторка по пилатес – разкриват пред изданието негови близки.

Връзката на Митака с русата хубавица е неотдавна, само че пък връзките им към този момент са съществени. Двамата се срещнали в известен столичен фитнес и Кристиан незабавно бил притеглен от атрактивната русокоска. Той побързал да се снабди с телефонния й номер и единствено след няколко известия уговорили първата си среща уединено. Хора от обкръжението на артиста настояват, че до момента не са го виждали толкоз вдлъбнат по друга и влюбените към този момент имали проекти да заживеят дружно.

„ Много се схващат, нека да са щастливи дружно, че след раздялата с някогашната му другарка беше унищожен “ – разясняват другари на Кристиан. Преди близо 2 години Митака въртеше обич с милионерската наследница Веселина Абаджиева, само че с нея удари на камък и тя го заряза – напомня изданието, като напомня, че красивата богаташка бе щерка на банкерката Цветелина Бориславова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР