Най-сериозният тим, взел участие в жребия за елиминационните плейофи на

...
Най-сериозният тим, взел участие в жребия за елиминационните плейофи на
Коментари Харесай

Лацио ще пътува до Румъния, отреди жребият в Лигата на конференциите

Най-сериозният отбор, взел присъединяване в жребия за елиминационните плейофи на Лигата на конференциите - Лацио, ще се изправи против румънския ЧФР Клуж, отреди тегленето за тази фаза на шампионата.
 Жребият отреди: Лудогорец против бивше европейско великолепие Жребият отреди: Лудогорец против бивше европейско великолепие
Както е известно, родният Лудогорец ще играе против белгийския гранд Андерлехт. Друг забавен конфликт от изтеглените двойки е този сред Брага и Фиорентина. Двубоят сред Трабзонспор и Базел също наподобява непредвидим. Белградският гранд Партизан ще се изправи против Шериф, а Бодьо/Глимт - Лех Познан наподобява задоволително трогателен мач за този шампионат. Останалите два конфликта са Карабах - Гент и АЕК Ларнака - Днипро. 

Победителите от тези мачове ще се изправят против някой всред АЗ Алкмаар, Юргорден, Истанбул Башакшехир, Ница, Сивасспор, Слован (Братислава), Виляреал и Уест Хам, които се класираха непосредствено за 1/8-финалите като първи в своите групи в Лигата на конференциите. 1/16-финалите на шампионата ще се проведат на 16 и 23 февруари, като домакини на реваншите са тимовете, класирали се втори в групите на шампионата, а първите срещи ще се изиграят на стадионите на отборите, отпаднали от Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР