Най-сериозният повод за оптимизъм в ЦСКА преди решаващите двубои с

...
Най-сериозният повод за оптимизъм в ЦСКА преди решаващите двубои с
Коментари Харесай

ЦСКА записа впечатляващо постижение

Най-сериозният мотив за оптимизъм в ЦСКА преди решаващите дуели с Ботев (Пловдив) и Левски е непробиваемата отбрана на тима. След като Любо Пенев стартира престоя си на „ Армията “ с 5 следващи мача, в които тимът му непроменяемо допускаше най-малко по един гол, в този момент отборът към този момент повече от 5 срещи резервира мрежата си суха.

Най-впечатляващо наподобява, че измежду тези срещи са и две гостувания на главния противник Лудогорец, който в продължение на 180 минути в Разград не можа да вкара на Витаутас Черняускас и компания.

ЦСКА към този момент няма позволен гол тъкмо 465 минути на терена, пресмята "Меридиан Мач ". Последният състезател, който се разписа против „ алените “, беше Даниел Младенов, който вкара за Етър в 75-ата минута при загубата на „ болярите “ във Велико Търново с 1:3 на 9 март.

Оттогава отбраната на ЦСКА не се е пропуквала нито за миг, а противниците въпреки всичко са били Берое (2 пъти), Черно море и Лудогорец (2 пъти).

Стабилизирането на отбраната ненапълно съответства с налагането в тима на Нуно Томаш като централен бранител за сметка на Божидар Чорбаджийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР