Най-сексапилният фен на футбола в света“, Ивана Кнол, е в

...
Най-сексапилният фен на футбола в света“, Ивана Кнол, е в
Коментари Харесай

„Най-сексапилният фен“ на футбола претърпя катастрофа на Евро 2024, след като обърна внимание на Световното първенство

„ Най-сексапилният почитател на футбола в света “, Ивана Кнол, е в Германия за Евро 2024 и следи по какъв начин Хърватия бе победена с 3-0 от Испания при откриването на шампионата.

Бившата Мис Хърватия притегли вниманието на Световното състезание през 2022 година, подкрепяйки своята нация, когато бяха отстранени на полуфиналите от бъдещия победител Аржентина. Следването на Knoll в обществените медии внезапно набъбна по време на шампионата и тя притегли доста внимание, защото носеше облекло, въодушевено от хърватското знаме на първия им мач на Евро.

Нол по-рано описа за прекарванията си на Световното състезание, добавяйки: „ Катар беше бясно преживяване, в никакъв случай не съм мислил, че нещо може да се случи по този начин. Когато нещата се уталожиха и разбрах какво в действителност се е случило, беше нещо, което в никакъв случай няма да не помни

„ Всичко беше необикновено, триумфът на моята страна и аз направихме неща в Катар, които помогнаха на доста дами след мен. Бях благополучен от всичко, което се случи. "

От Катар насам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР