Най-сексапилната баба на Великобритания е залята от предложения за брак,

...
Най-сексапилната баба на Великобритания е залята от предложения за брак,
Коментари Харесай

Подлудиха най-сексапилната британска баба с предложения за брак и секс

Най-сексапилната баба на Англия е залята от оферти за брак, откакто стана сензация в обществените мрежи, написа в. " Дейли Мейл ", представен от Нова тв. 36-годишната кикбоксьорка Кери Хилтън стана звезда, откакто 17-годишната й щерка Кларис роди бебе на име Джесика. Според медиите Кери е най-младата баба във Англия.
" Получих доста известия от фенове. Повечето желаят среща или напряко секс. Някои даже ми предлагаха брак ", споделя бабата. Кери е получавала известия от мъже от Испания, Турция, Гърция и даже Тайланд.

" Някои от тях ми пращаха техни фотоси, които почтено казано са прекомерно пикантни за усета ми. Все отново, в случай че би трябвало да съм почтена, се усещам поласкана и считам, че е доста сладко. Все отново съм баба! ", написа Кери.

Тя обаче признава, че има и стотици известия от зложелатели, които я упрекват, че живее на обществени помощи. За страдание на феновете си, тя има гадже, който от своя страна намира цялата работа за " доста занимателна ".

Сексапилната баба върви пет пъти седмично на кикбокс, без да броим фитнеса. Освен това тя е отделила и 13000 лири за козметика, гръдни импланти и екстеншъни за коса. Твърди, че желае да употребява славата си, с цел да стане модел на сексапилно долни дрехи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР