Най-сексапилната баба на Великобритания е залята от предложения за брак,

...
Най-сексапилната баба на Великобритания е залята от предложения за брак,
Коментари Харесай

Подлудиха най-сексапилната британска баба с предложения за брак и секс

Най-сексапилната баба на Англия е залята от оферти за брак, откакто стана сензация в обществените мрежи, написа в. "Дейли Мейл ", представен от Нова тв. 36-годишната кикбоксьорка Кери Хилтън стана звезда, откакто 17-годишната й щерка Кларис роди бебе на име Джесика. Според медиите Кери е най-младата баба във Англия.
"Получих доста известия от фенове. Повечето желаят среща или напряко секс. Някои даже ми предлагаха брак ", споделя бабата. Кери е получавала известия от мъже от Испания, Турция, Гърция и даже Тайланд.

"Някои от тях ми пращаха техни фотоси, които почтено казано са прекомерно пикантни за усета ми. Все отново, в случай че би трябвало да съм почтена, се усещам поласкана и считам, че е доста сладко. Все отново съм баба! ", написа Кери.

Тя обаче признава, че има и стотици известия от зложелатели, които я упрекват, че живее на обществени помощи. За страдание на феновете си, тя има гадже, който от своя страна намира цялата работа за "много занимателна ".

Сексапилната баба върви пет пъти седмично на кикбокс, без да броим фитнеса. Освен това тя е отделила и 13000 лири за козметика, гръдни импланти и екстеншъни за коса. Твърди, че желае да употребява славата си, с цел да стане модел на сексапилно долни дрехи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР